ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند

وزیر خارجه لبنان: حمله اسرائیل به لبنان جنگ منطقه‌ای را کلید می‌زند

وزیر خارجه لبنان: حمله اسرائیل به لبنان جنگ منطقه‌ای را کلید می‌زند وزیر امور خارجه لبنان ضمن هشدار به اسرائیل درباره آغاز جنگ منطقه‌ای، گفت آمریکا از دولت لبنان خواسته است پیامی به حزب‌الله بدهد و خواستار خویشتنداری آن شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۳ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 28
کد خبر: ۲۵۲۰۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر امور خارجه لبنان ضمن هشدار به رژیم صهیونیستی درباره آغاز جنگ منطقه‌ای، گفت آمریکا از دولت لبنان خواسته است پیامی به حزب‌الله بدهد و خواستار خویشتنداری آن شود.

«عبدالله بوحبیب» وزیر امور خارجه لبنان درباره هر گونه ماجراجویی رژیم صهیونیستی هشدار داد و گفت که «حمله گسترده اسرائیل به لبنان، باعث متنشج شدن منطقه و آغاز جنگ منطقه‌ای خواهد شد».

بوحبیب با تأکید بر لزوم اجرای قطعنامه ۱۷۰۱، تأکید کرد: «دولت لبنان از آمریکا خواسته است که اسرائیل را به خویشتنداری تشویق کند. آمریکا هم از لبنان خواسته است که پیامی به حزب الله بدهد و خواستار خویشتنداری آن شود».

منابع اسرائیلی روز گذشته (شنبه) خبر دادند که در جریان اصابت یک موشک به منطقه مجدل شمس در جولان اشغالی، ۱۱ نفر کشته و بیش از ۳۰ نفر هم زخمی شدند.

این منابع بلافاصله پس از اصابت موشک، انگشت اتهام را به سومت حزب الله لبنان نشانه رفتند تا از این طریق، بتوانند بر طبل جنگ با حزب الله بکوبند.

حزب الله، اما به صورت رسمی و با انتشار بیانیه‌ای، ضمن رد حمله به مجدل شمس در تأکید کرد: به صورت قاطع، ادعا‌های برخی از رسانه‌های دشمن درباره حمله به مجدل شمس را تکذیب می‌کنیم.

حزب الله گفت که مقاومت اسلامی لبنان، هیچ ارتباطی با این حادثه ندارد. ما به صورت قاطع، ادعا‌های دروغین در این زمینه را تکذیب می‌کنیم. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار